Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g29g42kcal6.5g0g1.8g0g
Rypsiöljy rainbow0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Parsakaali brokkoli 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hillosipuli, Rainbow3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%5.9g4.7kcal0.2g0.4g0.3g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g7.8g13kcal0.6g0.4g0.9g0.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g1.2g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g169kcal16.8g7.2g7.6g2g
Valittu annoskoko135g84kcal8.4g3.6g3.8g1g
Annoskoko puolitettuna68g42kcal4.2g1.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.7g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493