Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Päärynä kuorittu 28g12kcal0.1g2.2g0g1.1g
Valio Viola sinihome tuorejuusto14g23kcal1.1g0.6g1.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g8.4g22kcal2.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g153kcal7.8g12.4g7g4g
Valittu annoskoko135g76kcal3.9g6.2g3.5g2g
Annoskoko puolitettuna68g38kcal2g3.1g1.8g1g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849