Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g25g40kcal4.5g0.9g2.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g5.5g17kcal0.5g3.2g0.3g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g25g13kcal1.4g1.3g0.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g231kcal15.8g15g12.2g1.2g
Valittu annoskoko135g116kcal7.9g7.5g6.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g58kcal4g3.8g3.1g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.9g5.6g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171