Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g23g29kcal4.5g0g1.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g23g59kcal4.5g0g5.2g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä19g13kcal0.6g2.3g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g215kcal19.6g7.4g13.4g1.4g
Valittu annoskoko135g107kcal9.8g3.7g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna68g54kcal4.9g1.9g3.4g0.4g
Arvot/100g100g80kcal7.3g2.7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049