Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Taloussuklaa, Fazer28g145kcal1.1g15.7g8.4g1.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g11g63kcal0.9g6.2g3.8g0g
Vispikerma Flora 20%49g108kcal1.5g2.5g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g764kcal18.6g49g53.6g3g
Valittu annoskoko135g382kcal9.3g24.5g26.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna68g191kcal4.7g12.3g13.4g0.8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452