Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)30g72kcal5.2g0g6g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit19g24kcal0.6g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g232kcal13.4g7.8g17g3.8g
Valittu annoskoko135g116kcal6.7g3.9g8.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna68g58kcal3.4g2g4.3g1g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996