Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale50g65kcal9g1.1g3.1g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras27g85kcal3.7g15.5g0.9g2.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)42g25kcal0.4g1.9g1.7g0.3g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g431kcal34g37.8g16.4g5g
Valittu annoskoko135g215kcal17g18.9g8.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna68g108kcal8.5g9.5g4.1g1.3g
Arvot/100g100g159kcal12.6g14g6.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789