Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.2g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl74g252kcal10.4g47.4g2.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g557kcal21.6g94.8g10g8.6g
Valittu annoskoko135g279kcal10.8g47.4g5g4.3g
Annoskoko puolitettuna68g139kcal5.4g23.7g2.5g2.2g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108