Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Fondue, puolet paketista 220 g3.1g6.9kcal0.6g0.3g0.5g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g6.3g20kcal0.9g3.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g189kcal15.4g15.2g6.8g5.6g
Valittu annoskoko135g94kcal7.7g7.6g3.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g47kcal3.9g3.8g1.7g1.4g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380116