Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper19g30kcal2.1g2.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g31g65kcal0.9g1.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g273kcal8.2g24.4g14.8g3g
Valittu annoskoko135g137kcal4.1g12.2g7.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna68g68kcal2.1g6.1g3.7g0.8g
Arvot/100g100g101kcal3g9g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492