Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 35g58kcal5.9g0g3.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g30g20kcal0.5g3.9g0.1g0.2g
Porkkana, raaka, annos 100g18g5.1kcal0.1g1g0g0.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%12g13kcal0.3g0.3g1.2g0g
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g220kcal14g12.4g12.4g1.4g
Valittu annoskoko135g110kcal7g6.2g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna68g55kcal3.5g3.1g3.1g0.4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264