Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 56g14kcal1g1.2g0.2g1.3g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g108kcal5.8g3.4g7.2g2.8g
Valittu annoskoko135g54kcal2.9g1.7g3.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna68g27kcal1.5g0.9g1.8g0.7g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532