Jauhelihasipulikeitto

1 PSS sipulikeittojauhetta
200 G jauhelihaa
Paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa

Paista jauhaliha kohtuullisen kokoseissa kattilassa.

Mausta jauheliha paistamisen lopuksi paprikajauheella ja valkosipulilla makusi mukaan (mausteita ei välttämättä tarvitse, sipulikeitoissa yleensä makua tarpeeksi omasta takaa).

Kaada jauhelihan päälle n. 1 litra vettä ja sekoita joukkoon sipulikeitto.

Kiehuttele hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

(Valmiin keiton voi höystellä emmental raasteella jos haluaa lisätä syntisyyden tuntua)

Kanipupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)35g95kcal2.6g17.2g1.8g3.5g
Jauheliha (sika-nauta) 17%100g221kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g631kcal40.2g34.4g37.6g7g
Valittu annoskoko135g316kcal20.1g17.2g18.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna68g158kcal10.1g8.6g9.4g1.8g
Arvot/100g100g234kcal14.9g12.7g13.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47089