Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g44kcal1.8g0.1g4g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g13g16kcal1.5g0.5g0.9g0.1g
Flora kevyt ruoka 7%6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g50g185kcal2.3g15.5g12.5g1.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%10g28kcal2.9g0.3g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g653kcal24g35.2g46.2g4g
Valittu annoskoko135g327kcal12g17.6g23.1g2g
Annoskoko puolitettuna68g163kcal6g8.8g11.6g1g
Arvot/100g100g242kcal8.9g13g17.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224