Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 45g13kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kurkku, tuore15g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Päärynä kuorittu 42g18kcal0.1g3.4g0g1.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki15g12kcal1.9g0.3g0.3g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g99kcal5.4g13g1.4g5.8g
Valittu annoskoko135g49kcal2.7g6.5g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna68g25kcal1.4g3.3g0.4g1.5g
Arvot/100g100g37kcal2g4.8g0.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714