Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1.1g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska 55g16kcal0.3g2.9g0.1g1g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Korianteri, tuore, annos 20g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Katkarapu 55g37kcal7.9g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g242kcal16.6g8g15.4g2.6g
Valittu annoskoko135g121kcal8.3g4g7.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna68g61kcal4.2g2g3.9g0.7g
Arvot/100g100g90kcal6.1g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228