Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokosokeri0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g22g72kcal3.5g13.6g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 36g11kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g301kcal19.2g34.8g8.6g4.8g
Valittu annoskoko135g150kcal9.6g17.4g4.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna68g75kcal4.8g8.7g2.2g1.2g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413