Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 29g11kcal0g2.4g0g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.9g3.2kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)15g23kcal0.4g0.4g2.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g113kcal2.2g13.6g4.6g2.4g
Valittu annoskoko135g57kcal1.1g6.8g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g28kcal0.6g3.4g1.2g0.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548