Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Munakoiso, tuore12g2.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen24g55kcal2.6g0.7g4.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g167kcal6.8g12.6g9.6g1.8g
Valittu annoskoko135g84kcal3.4g6.3g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna68g42kcal1.7g3.2g2.4g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.7g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344