Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras31g100kcal4.3g18.1g1g2.6g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)20g22kcal5g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 2.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g31g19kcal0.6g2.7g0.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g346kcal21.4g48.8g6.4g6g
Valittu annoskoko136g173kcal10.7g24.4g3.2g3g
Annoskoko puolitettuna68g86kcal5.4g12.2g1.6g1.5g
Arvot/100g100g127kcal7.9g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964