Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g3.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Punaviini8.3g5.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g177kcal14.6g7.6g8.2g2.6g
Valittu annoskoko136g89kcal7.3g3.8g4.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna68g44kcal3.7g1.9g2.1g0.7g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608