Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima13g49kcal3.6g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g15g24kcal1.2g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g447kcal29.2g6.4g33.6g1.8g
Valittu annoskoko136g223kcal14.6g3.2g16.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna68g112kcal7.3g1.6g8.4g0.5g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.4g12.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535