Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g14g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)21g38kcal4g0g2.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g18g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kurkku 7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.8g5.6kcal0g0.1g0.6g0.1g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g235kcal13.8g9.8g15.2g1.8g
Valittu annoskoko136g117kcal6.9g4.9g7.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna68g59kcal3.5g2.5g3.8g0.5g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.6g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308