Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g31kcal4.3g0g1.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana keitetty7g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Ohrasuurimo 5.6g18kcal0.5g3.6g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g123kcal10.2g11.4g3.6g1.4g
Valittu annoskoko136g61kcal5.1g5.7g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna68g31kcal2.6g2.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422