Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g16g36kcal2.9g1.9g1.8g2.2g
Lihaliemi laimennettu 7.8g1.5kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour20g59kcal0.7g0.8g5.9g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit20g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Kinkkusuikale, Portti24g29kcal4g0.1g1.6g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki12g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Liivate 0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl26g88kcal0.5g0.8g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g501kcal19.4g11.8g41.6g5.2g
Valittu annoskoko136g251kcal9.7g5.9g20.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna68g125kcal4.9g3g10.4g1.3g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.4g15.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255370