Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g11g49kcal2.4g0.1g4.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g7.3g20kcal1.3g0g1.7g0g
Bataatti, kuorittu 26g21kcal0.4g4.3g0g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g15g11kcal0.2g1.5g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g254kcal15.8g15.4g13.6g3.6g
Valittu annoskoko136g127kcal7.9g7.7g6.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna68g64kcal4g3.9g3.4g0.9g
Arvot/100g100g94kcal5.8g5.7g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740