Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 26g4.2kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g2.6g1.8kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g2.6g5.8kcal0g1.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.9g2.9kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee42g43kcal9.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g154kcal24.6g6.8g1.8g3.4g
Valittu annoskoko136g77kcal12.3g3.4g0.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna68g39kcal6.2g1.7g0.5g0.9g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.5g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369