Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)15g53kcal1.9g10.5g0.2g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)30g49kcal7.5g0.3g2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g45g18kcal0.8g3.7g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 7.5g11kcal0.6g0.4g0.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%30g36kcal0.9g1.4g3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper5.2g15kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g366kcal26.2g32.8g14.2g1g
Valittu annoskoko136g183kcal13.1g16.4g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna68g92kcal6.6g8.2g3.6g0.3g
Arvot/100g100g135kcal9.7g12.1g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961