Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 32g18kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g18g36kcal2.6g0.2g2.6g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.5g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g125kcal7g10.8g6.4g1.6g
Valittu annoskoko136g63kcal3.5g5.4g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g31kcal1.8g2.7g1.6g0.4g
Arvot/100g100g46kcal2.6g4g2.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257