Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 38g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)38g9kcal0.4g2.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g9g28kcal1.5g0.2g2.3g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g9g31kcal2.6g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g377kcal24.6g19.6g22g2g
Valittu annoskoko136g189kcal12.3g9.8g11g1g
Annoskoko puolitettuna68g94kcal6.2g4.9g5.5g0.5g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777