Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.813g2844kcal108.1g552.5g19.5g30.9g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g413g701kcal61.9g0g49.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl38g338kcal0g0g37.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g7765kcal340g1105g213g61.8g
Valittu annoskoko1350g3883kcal170g552.5g106.5g30.9g
Annoskoko puolitettuna675g1941kcal85g276.3g53.3g15.5g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793