Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g947g3333kcal501.8g286.9g7.6g61.5g
Vesi, vesijohtovesi 2130g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)651g176kcal8.5g31.2g1.3g11.1g
Valkosipuli 237g256kcal18.7g38.6g1.4g5g
Oliiviöljy 118g1047kcal0g0g118.3g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g5917g1598kcal76.9g248.5g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12817kcal1211.8g1210.4g280.8g155.2g
Valittu annoskoko10000g6409kcal605.9g605.2g140.4g77.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3204kcal303g302.6g70.2g38.8g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630