Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi1183g4260kcal591.7g426g11.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g1183g4426kcal0g1147.9g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2367g8284kcal331.4g1514.8g73.4g130.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g59g215kcal2.1g47.1g2.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g30g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 118g208kcal6.2g44.7g0g0.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl769g4923kcal107.7g26.2g484.6g0g
Rusina 710g2076kcal19.9g426.7g3.6g68.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1183g10651kcal0g0g1183.4g0g
Kesäkurpitsa2367g402kcal9.5g59.2g14.2g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70893kcal2137g7385.2g3546.2g432.6g
Valittu annoskoko10000g35446kcal1068.5g3692.6g1773.1g216.3g
Annoskoko puolitettuna5000g17723kcal534.3g1846.3g886.6g108.2g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405