Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis180g201kcal39.6g0g5.4g0g
Herne kuivattu 225g679kcal40.3g109g2.2g24.1g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g4.5g11kcal0.5g0.1g1g0.1g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2709g1878kcal162.2g222.6g24.8g50.2g
Valittu annoskoko1355g939kcal81.1g111.3g12.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna677g469kcal40.6g55.7g6.2g12.6g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110