Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g281g169kcal4.2g36.5g0.3g2.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g24kcal0.5g5g0.2g2.1g
Hirvikäristys281g421kcal56.2g0g16.9g0g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 112g116kcal3.9g20.2g1.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2709g1482kcal130.6g126.6g37.6g17g
Valittu annoskoko1355g741kcal65.3g63.3g18.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna677g371kcal32.7g31.7g9.4g4.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799