Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl11g102kcal0g0g11.4g0g
Tonnikala vedessä 263g274kcal58.9g0g3.9g0g
Sipuli kuivattu 13g36kcal1.4g4.6g0.2g4.6g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g35g88kcal4.2g17.2g0.2g0.2g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml263g394kcal5.2g6.6g39.4g0g
Herneet (Apetit)175g93kcal10g9.3g1.6g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g175g217kcal5.3g44.8g1.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g420g440kcal21.5g82.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2709g3286kcal213g330.4g120.6g9.6g
Valittu annoskoko1355g1643kcal106.5g165.2g60.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna677g822kcal53.3g82.6g30.2g2.4g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575