Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola63g100kcal5g2.5g8.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima125g488kcal36.2g0g37.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g150g240kcal12g6g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g4468kcal291.4g62.4g339g18.8g
Valittu annoskoko1355g2234kcal145.7g31.2g169.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna678g1117kcal72.9g15.6g84.8g4.7g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535