Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g351kcal23.8g0g27.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)200g240kcal6g8.2g20g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800g1360kcal160g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g4252kcal411.6g28.6g273.6g4g
Valittu annoskoko1355g2126kcal205.8g14.3g136.8g2g
Annoskoko puolitettuna678g1063kcal102.9g7.2g68.4g1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816