Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g351kcal23.8g0g27.6g0g
Sipuli (käsittelemätön)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)200g240kcal6g8.2g20g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl110g143kcal14.4g0.3g9.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g801g1361kcal160.1g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g4255kcal411.8g28.6g273.8g4g
Valittu annoskoko1356g2127kcal205.9g14.3g136.9g2g
Annoskoko puolitettuna678g1064kcal103g7.2g68.5g1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816