Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty848g1187kcal43.7g237g5.8g28.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g141g127kcal1.1g26.8g1.6g0g
Paprikasalaatti, Pirkka141g41kcal1.4g9.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 99g188kcal26.8g0g8.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g127g102kcal3.3g5.1g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g3288kcal152.6g556.2g47.8g57.6g
Valittu annoskoko1356g1644kcal76.3g278.1g23.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna678g822kcal38.2g139.1g12g14.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340