Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g510kcal60g0g30g0g
Juusto, Valio arkijuusto120g396kcal32.4g0g28.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 623g112kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g231kcal15.7g0g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2715g3089kcal230.4g48.4g212.2g13.8g
Valittu annoskoko1358g1545kcal115.2g24.2g106.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna679g772kcal57.6g12.1g53.1g3.5g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712