Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha187g310kcal35.5g0g18.7g0g
Keittojuurekset, apetit93g24kcal0.8g4.5g0.3g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.3g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.6g7.8kcal0.2g0.3g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g58g163kcal11.1g0g12.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7g5.2kcal0.5g0.7g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Keittojuurekset, apetit6.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.3kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.3g12kcal0.8g0g0.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g1367kcal110.2g66.8g71.2g9g
Valittu annoskoko1358g684kcal55.1g33.4g35.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna679g342kcal27.6g16.7g17.8g2.3g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250