Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa437g74kcal1.7g10.9g2.6g3.1g
Purjosipuli 232g53kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Paprika keltainen 88g26kcal0.8g4.5g0.2g1.7g
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.5g0.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g19g41kcal2.7g4.1g1.6g0g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g313kcal0g0g35.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g1152kcal23g71.4g82.2g27.8g
Valittu annoskoko1358g576kcal11.5g35.7g41.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna679g288kcal5.8g17.9g20.6g7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665