Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.2g2.7g3.1g
Sipuli, paistettu 90g91kcal1.2g4.4g7.4g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g288g59kcal1.7g10.9g0.9g4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 225g673kcal40.5g2.7g56.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima54g211kcal15.7g0g16.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 225g311kcal42.2g0g15.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2718g3184kcal207.6g61.4g234.4g17.6g
Valittu annoskoko1359g1592kcal103.8g30.7g117.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna680g796kcal51.9g15.4g58.6g4.4g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945