Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g62g74kcal9.3g4.3g1.9g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g30g20kcal4.5g0g0.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g33g53kcal0.7g1.3g5g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g327kcal29.2g12g17.2g0.2g
Valittu annoskoko136g164kcal14.6g6g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna68g82kcal7.3g3g4.3g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179