Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore27g2.6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli, kokonainen 50g3.7g1kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu53g22kcal0.1g5g0.1g1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)53g32kcal1.8g2.4g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g114kcal4.2g16g4g2.4g
Valittu annoskoko136g57kcal2.1g8g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna68g29kcal1.1g4g1g0.6g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500