Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Bataatti, kuorittu 45g37kcal0.7g7.6g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 25g6.7kcal0.8g0.8g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki13g8.1kcal1.6g0.3g0g0g
Polar-juusto 15%9g24kcal2.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g269kcal24.2g18.2g10g3g
Valittu annoskoko136g134kcal12.1g9.1g5g1.5g
Annoskoko puolitettuna68g67kcal6.1g4.6g2.5g0.8g
Arvot/100g100g99kcal8.9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814