Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 44g53kcal9.3g0g1.8g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g13g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Paprika punainen 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)25g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 39g54kcal1g11.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g309kcal22.4g28.8g11g1.4g
Valittu annoskoko136g155kcal11.2g14.4g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna68g77kcal5.6g7.2g2.8g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.2g10.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853