Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 19g5.7kcal0.2g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Kanaliemi laimennettu 24g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g213kcal21.4g5g11.2g2g
Valittu annoskoko136g106kcal10.7g2.5g5.6g1g
Annoskoko puolitettuna68g53kcal5.4g1.3g2.8g0.5g
Arvot/100g100g78kcal7.9g1.8g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837