Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g32g45kcal6.1g0g2.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g32g55kcal6.4g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)10g15kcal1.2g0g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g4.8g10kcal0.1g2g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.4g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g300kcal28.4g8.6g16.6g1.2g
Valittu annoskoko136g150kcal14.2g4.3g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g75kcal7.1g2.2g4.2g0.3g
Arvot/100g100g110kcal10.4g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235